Voluit Leven met mindfulness kan uw leven veranderen

Foto: Pro Persona afdeling Preventie

ARNHEM – Pro Persona Connect organiseert dit voorjaar de training Voluit Leven. In de training ‘Voluit Leven’ gaat het er niet om uzelf te veranderen, maar om een andere bewuste kijk op uw leven te krijgen en bewuste keuzes te maken.

Dit leert u door middel van Mindfulness-oefeningen; gerichte aandacht in het hier en nu. Daarnaast is het belangrijk een goede balans te vinden in het accepteren van dingen die u niet kan veranderen en te investeren in dingen die echt belangrijk voor u zijn en waar u wel invloed op heeft.

Door de training te volgen krijgt u meer kijk op eigen patronen en hoe u met pijn en leed omgaat. In de training besteden ze aandacht aan het observeren en accepteren wat er in u omgaat, minder te oordelen en milder te worden. Daardoor gaat u bewuster leven en leert u meer te leven vanuit door uzelf gekozen waarden (dat wat belangrijk is voor u).

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Data: dinsdag 6 – 13 – 20 september, 4 – 18 – 25 oktober, 1 en 8 november 2022 van 14.00 -16.00 uur in Arnhem.

De training is voor inwoners van de gemeente Arnhem, Duiven, Rheden en Renkum.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel dient u zelf het cursusboek (ca € 30,-) aan te schaffen. Neem voor meer informatie en/of aanmelden contact op met de afdeling Preventie via tel. 026-3124483 of [email protected]

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen