Huisdier van de week: ontmoet Bo

Foto:

Bo is een energieke en vrolijke hond. Hij vindt het heerlijk om op zijn hoofd gekriebeld te worden, maar hij gaat liever lekker met je op pad. Dan kan hij zijn energie goed kwijt.

Hij is ook aan het trainen voor het EK hoogspringen.

Dieetvoeding

Een tuin met een hoge omheining is dan ook een vereiste. Hij reageert hier wisselend op andere honden, maar het dierentehuis verwacht hier geen problemen mee. Advies is om Bo wel te laten castreren. Bo staat op Hypo Allergeen dieetvoeding vanwege zijn huidallergie. Dit voer zal hij levenslang nodig hebben.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bo.

Diernummer: 30006

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/bo/

Heeft u interesse? Geeft u Bo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen