Huisdier van de week: poes Mia

Foto: Dierentehuis Arnhem en Omstreken

Mia is een lieve moederpoes die in maart dit jaar is bevallen van zes kittens. Ze is een hele goede moeder. Ze kan heel mooi ‘praten’ en lekker eigenwijs zijn.

Naar buiten, maar niet bij kinderen

Ze wil de hele dag wel eten en doet er alles voor. Ze is zindelijk. Dierentehuis Arnhem en Omstreken zoekt een fijn thuis waar ze in de toekomst wel naar buiten moet kunnen.

Naar buiten, maar niet bij kinderen

Mia wordt niet bij kinderen en andere huisdieren geplaatst. Ze vindt het namelijk niet fijn om geknuffeld of aangehaald te worden door kinderen (tot ongeveer 16 jaar) en kan ook uitvallen. Andere katten accepteert ze niet in haar buurt, daar gaat ze tegen tekeer.

Interesse?

Heb je interesse voor Mia, hier is extra informatie: De kittens en moederpoezen van Dierentehuis Arnhem en Omstreken zitten in gastgezinnen. Je wordt vriendelijk verzocht om telefonisch contact op te nemen tijdens hun openingsuren van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Het telefoonnummer is 026 3619861. De medewerkers van Dierentehuis Arnhem en Omstreken (Velperweg 32) informeren jou graag. Je kunt ook kijken op hun website.

 

Diernummer: 30243

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden