Verduurzamen? Energieloket Midden Gelderland helpt je op weg

Foto: Energieloket Midden Gelderland

Wil je energie besparen, opwekken of bijvoorbeeld een nieuwe verwarmingsinstallatie, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan het Energieloket Midden Gelderland (ELMG) je verder helpen.

Dit onafhankelijke lokale loket heeft de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rij gezet.

Gratis woonwensenscan

Via de website kun je een gratis woonwensenscan aanvragen. Wil je een persoonlijk advies over de mogelijkheden om je woning comfortabeler, veiliger of gezonder te maken? Of ga je duurzaam verbouwen, maar dan het liefst zo efficiënt mogelijk? Met de gratis woonwensenscan krijg je een huisbezoek van een speciaal getrainde woonwensencoach. Tijdens de scan wordt er gekeken hoe je jouw woning comfortabeler, veiliger, gezonder en toekomstbestendig kunt maken. Daarnaast laat de scan zien waar je energie kan besparen. Vraag aan een woonwensenscan.
Dit onafhankelijke lokale loket heeft de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rij gezet. Kijk bij Mijn Energievraag op de website. Mocht je er niet uitkomen, dan zijn de medewerkers van de helpdesk op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar op 085 – 303 06 70 om te helpen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden