Dinsdag 19 mei opende Burgers’ Zoo weer zijn deuren.

Foto: Koninklijke Burgers' Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo heeft de afgelopen periode hard gewerkt om een veilig en verantwoord dagje samen uit weer mogelijk te maken. Overal in en rond het park zijn voorzorgsmaatregelen doorgevoerd.

Het is alleen mogelijk om het park te bezoeken met een online (tijds)reservering.

Sterk beperkt maximum aantal bezoekers

Gezondheid en veiligheid voor mens en dier staan voorop. Daarom is het maximum aantal bezoekers dat Burgers’ Zoo per dag kan bezoeken sterk beperkt. Via een online reserveringssysteem op de website dienen gasten een tijdstip van binnenkomst te reserveren en dit boekingsbewijs aan de controle te tonen.Burgers' Zoo

Controle en regulering voor de veiligheid

Met deze werkwijze kan het Arnhemse dierenpark niet alleen het totaal aantal bezoekers op een dag reguleren, maar ook de bezoekers veilig op verschillende tijdstippen het park laten betreden. Op diverse locaties is eenrichtingsverkeer ingesteld. Ook overal in het park geven medewerkers uitleg aan de gasten. Kijk vooraf even naar de video.

Tevreden

Burgers’ Zoo is erg tevreden over het verloop van de eerste dag van de heropening. Zondag 17 mei vond een pre-opening plaats met honderden medewerkers die eveneens succesvol is verlopen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden