Wie heeft Wolfje gezien?

Foto: Vanessa van Rappard

Een gezin uit Naarden mist sinds 2 maart hun hond Wolfje. Die verdween toen bij hen uit de tuin. Via via bereikten hen berichten dat Wolfje in Arnhem of omgeving gezien is. Het hele gezin mist hem vreselijk. Wie helpt Wolfje thuis te brengen?

Wolfje is een niet gecastreerde reu van bijna twee. Het is een kruising tussen een black and tan teckel en een border collie. Hierdoor is hij een veel te grote teckel geworden met een dikke vacht. Kortom een model hond waarvan er waarschijnlijk zeer weinig zijn en zeer herkenbaar. Hij is nieuwsgierig, open en gericht op de roedel.

Verdwenen uit Naarden

Wolfje is in de nacht van 2 op 3 maart verdwenen vanaf de Oud Blaricumerweg in Naarden. Het is onduidelijk of en dan hoe hij is ontsnapt. Iemand kan hem uit de tuin hebben gelaten of gestolen hebben. Onze hoop is uiteraard dat hij een ontsnappingsroute heeft gevonden en op avontuur is. De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook dat iemand hem heeft zien lopen zonder halsband (wel gechipt) en heeft gedacht zelf voor hem te zorgen. Dan is het nog belangrijker dat Wolfje bekendheid krijgt.

Speurhonden

WolfjeHet is ongelooflijk om te merken hoeveel mensen betrokken zijn en vrijwilligerswerk doen om elke dag weer dieren bij hun baasjes te krijgen. Zij verdienen wat ons betreft meer publiciteit en een pluim. Alle mogelijke instanties zijn bij zijn zoektocht betrokken. De politie, RDW, dogsearch, dierenambulance, asiels, dierenartsen, kennels, uitlaatservices in de regio, amivedi, whatsapp, nextdoor en ook via Snapchat, Twitter, Instagram en Facebook is er gedeeld. Dogsearch heeft een paar duizend likes en bovenstaande link is o.a. ook al meer dan 1900 keer gedeeld.  Zelfs speurhonden zijn actief geweest. Helaas allemaal zonder resultaat.

Waakse hond

Deze week is tevens een item bij opsporing verzocht geweest over auto-onderdelen diefstal. Deze bende is ook actief in onze wijk. Wellicht is onze waakse hond hen opgevallen. Diefstal kan voor de fok, voor verkoop en helaas ook voor vechthonden. Daar willen we niet aan denken.

Hele gezin mist hem

Wolfje komt uit een gezin met vier kinderen, een labrador en een poes uit het asiel. Zelfs de poes is ontstemd over het gemis van Wolfje. We zijn ontzettend verdrietig.

We willen iedereen vragen om goed op te letten, garages, bouwputten, serres en hokken te controleren.
Wanneer hij gezien wordt graag zo spoedig mogelijk contact opnemen met 06-50485952 of 06-45979057 (dogsearch).
Mocht u andere foto’s of filmpjes willen of verdere informatie dan hoor ik graag van u.
Heel veel dank namens ons hele gezin!!

Vanessa van Rappard
06-14883746

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden