Vanaf 20 januari extra rijbewijs keuringsmogelijkheden voor 75plussers

Foto: Pixabay

CBR-Rijbewijskeuring.nl voor senioren 75+ komt vanaf 20 januari ook in Arnhem rijbewijskeuringen uitvoeren. Bij het CBR zijn grote achterstanden bij het verlengen van het rijbewijs van senioren in de leeftijd van 75 jaar en ouder.

Minister van Nieuwenhuizen heeft op 13 juni de Tweede Kamer geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en de ingezette maatregelen rondom de doorlooptijden van medische beoordelingen bij het CBR.

Wettelijk verplicht

Centraal Bureau Rijbewijs-keuring is de specialist in 75+ Senioren keuringen. Bij hen word je snel en in jouw eigen buurt gekeurd voor de wettelijk verplichte rijbewijskeuring. Word jij 75 jaar of ben je al 75 plus? Dan moet je medisch gekeurd worden om een nieuw rijbewijs aan te vragen. Dit is wettelijk verplicht.
Op de website cbr-rijbewijskeuring.nl vind je uitgebreide informatie over alles wat te maken heeft met de medische keuring voor senioren. Kijk gerust rond of  boek direct een afspraak. Kom je er niet uit of heb je een vraag, aarzel niet om te bellen. Zie op de  contactpagina wanneer de CBR bereikbaar is .

Gezondheidsverklaring digitaal insturen

Om te voorkomen dat mensen zonder geldig rijbewijs komen te zitten, geeft het CBR prioriteit aan klanten die tijdig begonnen zijn en waarvan het rijbewijs dreigt te verlopen. Daarom is het advies dat klanten hun Gezondheidsverklaring, direct nadat ze de brief van de RDW, per post of via Mijn Overheid hebben ontvangen, digitaal in te sturen. Dat scheelt tijd. Ook is het belangrijk om, als dit nodig is, de afspraak bij de keurend arts of medisch specialist snel te regelen.

Keuringen in Arnhem

Nu kun je terecht bij de keuringsartsen van CBR-Rijbewijskeuring.nl in jouw eigen stad of buurt. Je kunt een afspraak maken om zo snel mogelijk gekeurd te worden voor jouw rijbewijs op cbr-rijbewijskeuring.nl. De keuringen worden uitgevoerd op locatie Pleyade – Eilandstaete, Abe Lenstrahof 132, 6833 LR Arnhem. Voor meer info kun je ook altijd bellen naar 085 2500 414.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden