Startclub Arnhem lanceert nieuwe website

Foto: Startclub Arnhem

Heb jij ‘m al gezien? Het vernieuwde website van Startclub Arnhem staat online.

Zo kun je op de nieuwe website alles wat je ook op de oude kon én nog veel meer: andere starters opzoeken, een eigen event aanmaken, onze kennisbank raadplegen en alle fijne werkplekken in Arnhem in één overzicht bekijken.

Connect met andere StartersStartclub Arnhem

Het doel van de Startclub is om startende ondernemers een vliegende start te geven, door een platform te bieden waarop zij andere starters kunnen ontmoeten, kennis op kunnen doen en hulp krijgen waar nodig. Daarom heeft zij de website een upgrade gegeven zodat de Arnhemse startende ondernemer nog meer uit de site kan halen.
Beginnen met ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Misschien vraag je je wel eens af wie er nog meer starter zijn in Arnhem. Of ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen bij een klus.
Op startclubarnhem.nl/starters vind je een overzicht van alle starters van Startclub Arnhem. Misschien vind je wel de starter waar je al een tijdje naar op zoek bent.
Startclub arnhem stuurt je nog een apart mailtje om je opnieuw aan te melden bij de Startclub, zodat jij als Starter ook een plekje krijgt in dit overzicht.

Nieuwsgierigheid

En als je je nieuwsgierigheid niet langer kunt bedwingen, ga dan meteen naar startclubarnhem.nl. Scroll gauw door om alle ins en outs te lezen over de nieuwe website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen