Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland zoekt mentoren

Foto: Stichting Mentorschap Overijssel Gelserland

Deze maand is het de Maand van de Mentor. Ook Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland vraagt juist nu aandacht voor het bijzondere werk van een mentor.

Als mentor behartig je de persoonlijke belangen van een volwassene die hier zelf niet toe in staat is.

Taken van mentor

Je ondersteunt jouw cliënt bij het nemen van beslissingen over zorg en welzijn. Als mentor heb je regelmatig contact met je cliënt en bouw je een vertrouwensband op. Je kijkt kritisch mee naar de inhoud en uitvoering van het zorgplan. Je bewaakt samen met je cliënt de kwaliteit van zorg.

Stichting Mentorschap

Als mentor ga je in jouw regio op vrijwillige basis aan de slag bij de Stichting Mentorschap, die door de kantonrechter is benoemd tot mentor. Je voert het mentorschap uit met mandaat van de Stichting Mentorschap Overijssel. Samen met de stichting ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van goed mentorschap: een combinatie van professionele kwaliteit en persoonlijke aandacht.

Wil jij het verschil maken?

Meld je dan aan als mentor. Kijk voor meer informatie op www.mentorschapog.nl. Je kunt ook contact opnemen met Stichting Mentorschap Overijssel Gelderland via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen