Poes Charlotte zoekt een nieuwe thuis

Charlotte heeft wat tijd nodig om aan nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te wennen. Als ze gewend is, vindt ze het heel fijn om geaaid te worden.

Ook staat ze vooraan voor het eten.

Niet bij kleine of drukke kinderen

Ze geeft dan ook kopjes. Oppakken of teveel gedwongen aandacht vind ze niet fijn, ze kan dan ook wel eens bijten. Om deze reden plaatst Dierentehuis Arnhem en omstreken en haar niet bij kleine en/of drukke kinderen, ook omdat dit haar te veel stress geeft.
Charlotte zal in haar nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen. Tevens heeft ze op dit moment speciaal voer tegen de stress. De hoop is dat ze in haar nieuwe thuis op termijn over kan op regulier voer.

Geef deze dieren een tweede kans

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot huisdier van de week. Deze week is dat Charlotte.

Meer informatie

Heb je interesse? Geef je Charlotte een tweede kans? Voor meer informatie kijk hier.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl. Je kunt ook contact opnemen met het asiel door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden