Prijs van 100.000 Staatsloterij valt in Klarendal

Foto:

Bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij won een Arnhemmer 100.000 euro met lotnummer is AQ 92311. De gelukkige winnaar kocht dit lot bij deĀ  Albert Heijn aan de Klarendalseweg.

De winnaar kan contact opnemen met de Staatsloterij en wordt vervolgens uitgenodigd om het lot te checken en ontvangt Eerste Hulp bij Geluk. De hoofdprijs van 30 miljoen euro netto in de Oudejaarstrekking viel maandagavond in Enschede. Nederland speelde opnieuw massaal mee met de grootste trekking van de Staatsloterij van het jaar. In totaal werden ruim 6.3 miljoen loten verkocht.

De eerstvolgende trekking van de Staatsloterij is de reguliere trekking van 10 januari. Dan staat er behalve de hoofdprijs van 1 miljoen euro een Mega Jackpot van 23.6 miljoen netto op het spel.

De Staatsloterij keert alle geldprijzen belastingvrij uit en selecteert de loten alleen uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60 procent van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden