EZ&PC sterk in deel twee Nationale Zwemcompetitie

Foto:

Zondag 16 november stond voor de zwemmers van EZ&PC uit Elst deel twee van de Nationale Zwemcompetitie op het programma. Er werd sterk gepresteerd met als resultaat een eerste plaats in de poule en een stijging naar de tweede plaats in het tussenklassement.

Met de goede resultaten sneuvelden er ook weer enkele clubrecords. Lisa Bakarbessy verbeterde haar eigen clubrecord op de 100M wisselslag bij de meisjes 10 jaar en zette een sterke tijd van 1.29.78 op de klokken. Ymke Vermeulen deed hetzelfde op deze afstand bij de meisjes 11 jaar en verbeterde zich fors met een tijd van 1.25.35, terwijl Sjors van Lith op de 100M rugslag bij de heren 1.03.74 liet noteren.  
Maar ook de prestaties van de andere zwemmers mochten er zijn. Persoonlijke records waren er voor Eline Baas, Lisa Bakarbessy, Milou Bakarbessy, Esmée van Dijk, Mathijs van Dijk, Thomas van Dijk, Kimberly de Jong, Sander Joosten, Emmy Koster, Danee Sandifort, Elaine Schendstok, Jesse van Straaten, Bridget Vermeer, Ymke Vermeulen, Joost Vilier, Tim de Weijer en Dana Willemsen. 
Daarbij werd ook nog eens veelvuldig beslag gelegd op een podiumplaats, hetgeen overigens ook van toepassing was voor een aantal zwemmers die net niet aan hun persoonlijke toptijd kwamen, maar wel een prestatie leverden die onmisbaar was voor het mooie eindresultaat van deze wedstrijd! 
Op de foto: Danee Sandifort zwom een prachtige 100M wisselslag (foto: Debby Vermeer)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen