Sinterklaas bij opening Wintercircus Openluchtmuseum

Foto:

Op zaterdag 29 november om 11.30 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten naar het Openluchtmuseum in Arnhem. Op deze dag start ‘Winter in het Nederlands Openluchtmuseum’. Behalve de schaatsbaan is dit jaar de tentoonstelling ‘Hooggeëerd Publiek – Komt dat zien, komt dat zien’ te zien, over de geschiedenis van het Circus in Nederland.

Met de tentoonstelling ‘Hooggeëerd Publiek – Komt dat zien, komt dat zien’ geeft de circusgemeenschap een boeiend inkijkje in de lange, rijke traditie van het circus en de cultuur eromheen. Wie deze tentoonstelling bezoekt kijkt met andere ogen naar het circus. De tentoonstelling is gemaakt door de circusgemeenschap (Stichting Circus Cultuur) in nauwe samenwerking het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed (VIE).
Van 29 november 2014 t/m 11 januari 2015 zijn er, naast de tentoonstelling, allerlei winterse activiteiten in het museum. Zo ligt er weer een schaatsbaan, kan je sleetje rijden, kan je meedoen aan een winterspel en is er een winterkermis.
sinterklaas-openluchtmuseum-arnhemwim-de-knegt
Foto: Wim de Knegt
Informatie
Het is Winter in het Openluchtmuseum van 29 nov. 2014 t/m 11 jan. 2015. Dagelijks geopend m.u.v. 25 dec. en 1 jan. Kijk voor meer informatie op: www.openluchtmuseum.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen