Kunst aan huis 55+: Kunstuur, ook als cadeau

Foto:

Kunst aan Huis biedt ouderen, die wat moeilijker van huis kunnen, de kans thuis met kunst bezig te zijn: Kunstuur. Het uur kan worden gekocht door de ouderen zelf, maar het kan ook cadeau worden gedaan. Kunstuur is een initiatief van Kunstbedrijf Arnhem.

Kunst aan huis 55+ is voor alle ouderen die gewoon thuis met kunst bezig willen zijn. Kunst aan Huis biedt lessen in muziek, theater, dans, beeldend en schrijven voor ouderen. Een uurtje schilderen, muziek maken, zingen, alleen of met een groepje. Het kan vanaf nu gewoon bij u thuis. Dit initiatief is ontwikkeld voor ouderen die niet meer zo makkelijk het huis uitkomen en toch bezig willen zijn met en genieten van kunst. 
De invulling van het kunstuur is maatwerk en wordt vooraf besproken. Het is altijd mogelijk om individuele les te krijgen, maar ook groepjes kunnen een kunstuur volgen. Bij iemand thuis, of in een wijkcentrum in uw buurt. De vakdocent van Kunstbedrijf Arnhem neemt al het benodigde materiaal mee.
Geef eens een Kunstuur cadeau!
De kosten voor een kunstuur zijn € 5,- per persoon. Voor groepjes tot vier personen wordt € 1,- per persoon in mindering gebracht.  Groepjes van vier personen of meer betalen € 2,50 per persoon. En met de Gelrepas krijgt men nog eens 50% korting. Het kunstuur kan ook cadeau gegeven worden. Leuk idee voor Sinterklaas of Kerst!
U schaft een kunstuur aan door contact op te nemen met Ineke Tegelaar van Kunstbedrijf Arnhem. Zij is de projectleider Kunst55+ en is telefonisch bereikbaar via 06 83 02 28 17 of via [email protected]
Kunst voor iedereen
Bij Kunstbedrijf Arnhem organiseert de afdeling Kunst55+ al jaren activiteiten voor senioren. Het doel is om ouderen zo veel mogelijk te laten participeren in en met kunst. Kunst raakt, inspireert en ontspant en iedereen verdient het om hiervan te genieten. Daarom brengt Kunstbedrijf Arnhem de kunst gewoon een uurtje naar u toe! Zij bieden naast gericht activiteiten voor ouderen in de wijken en kwetsbare ouderen ook activiteiten voor de actieve 55+. Ook voor combinaties van deze verschillende groepen ouderen organiseren zij bezigheden op het gebied van kunst.
Dit initiatief komt tot stand dankzij bijdragen van het Fonds voor Cultuurparticipatie en de ouderenfondsen  RCOAK en het Fonds Sluyterman van Loo.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen