Workshop 3 P’s van het ondernemen in Bibliotheek Centrum

Maandag 1 december verzorgt Hester Macrander een introductie over de 3 P’s van het ondernemen in de Bibliotheek Centrum (Rozet). Deze 2 uur durende workshop is georganiseerd in het kader van de Bibliotheek voor Ondernemers en start om 19.00 uur.

Tijdens de workshop wordt een introductie gegeven over de drie 3 P’s van het ondernemen: presenteren, profileren en pitchen.
Profileren: wat is dat? Gaat dat over uiterlijk en kleding?
Presenteren: gedrag. Zet zenuwen om voor een groep te staan, om in plezier. 
Pitchen: kort en bondig. Hoe kun je in korte tijd een boodschap overbrengen op een manier waarop je de ander overtuigt van jouw kwaliteiten/producten/diensten?
Maar ook: het gebruik van goede foto’s, social media en websites komen aan bod.
De Bibliotheek voor Ondernemers
De Bibliotheek voor Ondernemers biedt (kleine) ondernemers, winkeleigenaren en zzp’ers de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden op het gebied van bedrijfsvoering te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan netwerkbijeenkomsten of workshops en lezingen over klantenwerving, boekhouden, effectief computergebruik en de inzet van social media voor een bedrijf.
Kosten voor het deelnemen aan deze workshop is € 10,00 voor leden en € 12,50 voor niet-leden. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.bibliotheekarnhem.nl/voorondernemers 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen