Kunstcafé 55+ in Momento

Op donderdag 27 november is er weer een Kunstcafé 55+ in restaurant Momento in het Rozet te Arnhem. Men kan dan weer genieten van de ontmoeting met andere kunstminnende 55-plussers, onder het genot van een kop koffie of thee. De toegang is gratis.

Kunstbedrijf Arnhem zorgt voor een prettige afwisseling met voorproefjes van of kennismaking met diverse kunst- en cultuuractiviteiten. Op 27 november ligt het accent op  tekenen en schilderen, afgewisseld met muziek. Docent bij het Kunstbedrijf, Femke Hoogenbosch, laat u kennis maken met eenvoudige tekentechnieken. Pianiste, en docent bij het Kunstbedrijf, Cilia Witten, speelt een aantal werken uit de late 19e en begin 20ste eeuw en zal daar ook wat over vertellen.
Kunstcafé 55+, restaurant Momento, Rozet Arnhem; Tijd: van 10.30uur tot 12.00uur, de toegang is gratis. Meer informatie op: www.kunstbedrijfarnhem.nl  
De volgende Kunstcafé ’s zijn op de laatste donderdagochtend van de maand, behalve in december, zelfde locatie en zelfde tijd. Het Kunstcafé 55+ wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Fonds   Cultuurparticipatie,  en de ouderenfondsen RCOAK en Sluyterman van Loo.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen