Verkiezing Gezelligste Winkel gestart in Arnhem

Foto:

In de gemeente Arnhem is de derde editie van de Verkiezing van de Gezelligste Winkel van gestart gegaan. Tot en met 9 januari 2015 kan er worden gestemd en de winkels die in Arnhem de titels winnen, gaan door voor de landelijke titel.

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding en medewerkers. Er kan gestemd worden via de website, via Facebook en per SMS. Na 9 januari 2015 zijn er in de gemeente Arnhem twee titels te winnen. De titel voor het hoogste gemiddelde cijfer en de titel voor de meeste stemmen. 
De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die wordt gehouden van 5 februari tot en met 23 februari 2015. De winnende winkels in de finale maken kans op de felbegeerde provincie-, of misschien zelfs de landelijke titel. 
Winkeliers die mee willen doen kunnen zich nog aanmelden. Deelnemers met 200 stemmen of meer ontvangen na afloop van de verkiezing een gratis persoonlijk benchmarkrapport met onder meer verbeterpunten en reviews.
Aan de verkiezing is KiKa als goed doel verbonden. Kijk voor meer informatie, aanmelden en stemmen op: www.gezelligstewinkel.nl 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen