Jacobiberg Arnhem start cursus Homerecording

Popcentrum Jacobiberg Arnhem start in 2015 met een cursus Homerecording. Steeds meer muzikanten gaan thuis aan de slag om hun muziek op te nemen, maar met alleen goede basiscomponenten ben je er nog niet. De nieuwe cursus start op 5 januari 2015.

Wanneer je met een band aan de slag gaat, blijkt dat alleen op de recordknop drukken lang niet voldoende is. Homestudio’s vind je in alle soorten en maten, van een laptop en twee speakers tot professionele set-ups van vele duizenden euro’s. Maar hoe begin je als je thuis goed klinkende opnames wilt gaan maken? Welke apparatuur heb je nodig, en hoe ga je met die apparatuur om? 
Om antwoord te geven op deze en heel veel andere vragen organiseert Popcentrum Jacobiberg de cursus Homerecording in samenwerking met Gijs Coolen (gitarist bij o.a. Anneke van Giersbergen, geluidstechnicus en enthousiast thuisproducer). De cursus is bedoeld voor zowel beginnende als al gevorderde thuistechneuten. 
Tijdens deze cursus, die zes avonden in beslag zal nemen, krijg je genoeg handvatten om thuis je eigen opnames te gaan maken en af te mixen, en de daarbij grote valkuilen te kunnen vermijden. Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.jacobiberg.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen