Lampionnenoptocht met Sinterklaas 

Foto:

Dit jaar logeert Sinterklaas alweer voor het TIENDE JAAR in de Historische Kelders van Arnhem. Om dit te vieren zal de Sint op donderdag 20 november tijdens koopavond met de kinderen een lampionnenoptocht lopen door de binnenstad van Arnhem. De optocht start om 18.00 uur en als je wilt meedoen moet je je even aanmelden.

Sinterklaas nodigt alle kinderen uit die het leuk vinden om mee te doen. Uiteraard zijn er ook Zwarte Pieten die mee lopen en een heuse Pietenband zorgt voor de muziek onderweg. De Sint wil dat gaan doen op koopavond donderdag 20 november. De tocht start om 18.00 uur, zodat de kinderen nog op tijd naar bed kunnen. De tocht duurt circa tot 19.00 – 19.30 uur. De start en finish is bij de Sinterklaaskelders, Oude Oeverstraat 4a Arnhem.
Cadeautjes
Het is de bedoeling dat de kinderen zelf een mooie lampion maken, schakel daarbij eventueel de hulp van ouders, broers, zussen of opa en oma in. Kinderen kunnen aan de juf of meester van school vragen of ze met de hele klas lampionnen gaan maken, dat is gelijk een leuke handenarbeid les. De mooiste of leukste lampion krijgt van de Sint een cadeautje en alle kinderen met een lampion die meelopen krijgen na afloop van de wandeling iets lekkers. Ook zijn er gratis toegangskaartjes te winnen voor de Sinterklaaskelders.
Graag meedoen? Stuur dan een mail naar [email protected]
sinterklaas-intocht-20141115arnhem-nieuws10
De route van de optocht: 
Oude oeverstraat 4a –  Rijnstraat – Vijzelstraat – Ketelstraat –  De Gruyterpassage -Brouwersplein –  Walstraat – Roggestraat – Ketelstraat – Mariënburgstraat – Jansplein – Jansstraat – Grote Oord – Rijnstraat – Oude Oeverstaat
Lampionnenoptocht met Sinterklaas; Donderdag koopavond 20 november 2014 van 18.00 en 19.30 uur; Entree: gratis; Adres: Oude Oeverstraat 4a, Historische Kelders.
Vanaf vrijdag 21 november is het mogelijk Sinterklaas een bezoek te brengen in de Historische Stadskelders. Meer informatie volgt later op Arnhem Nieuws.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen