Brigant Arnhem: Vuige Rock, Geroovy Swing en Dub Nation

Programma Cafe Brigant donderdag 20 t/m zaterdag 22 november

Donderdag 20 november: KAMCHATKA (SWE) + AVERY PLAINS + CERTAIN ANIMALS
Zaal open: 20:00 Entree: € 8,- (v.v.k. + online € 6,-)
De toegankelijkheid en het losse speelplezier van Kamchatka is kenmerkend voor deze drie mannen. De band bereikt bij ieder optreden vanaf het eerste retrorock/blues akkoord een synergie die vast wordt gehouden tot ver na de laatst gespeelde noot. De band is gevormd om voormalig Opeth toetsenman Per Wiberg die zijn toetsen ingeruild heeft voor een bas. Met Per Wiberg als de legende, Thomas Andersson als ultieme showman en drummer Tobias Strandvik als het geheime wapen, nemen zij iedere show de gehoorgangen van het publiek totaal over. Sexy en swingende ritmes die behendig worden afgewisseld met cool en strak spel. 
De Avery Plains spelen met de kick om te ontdekken dat ze in die samenstelling ‘live een veelkoppig monster worden, dat zich af en toe poeslief voordoet en dan weer vuur spuwt (3v12)’, Epische scheurgitaarsongs die behoorlijk noisen. Certain Animals traden op in DWDD en op 3FM en in vele zalen. Ze brengen ruig eigen werk waarin de stijl van o.a. Triggerfinger, Kamchatka en Queens of the Stone Age doorklinkt. Vuige rock, gebracht met enorm veel passie. Er zal gezweet worden!
Vrijdag 21 november: GROOVY SWING met DJ TIN WISH TIN
Zaal open: 22:00 Entree: € 5,-
DJ Tin Wish Tin gaat al een tijdje mee. Het gerucht gaat dat zijn draaitafel is uitgerust met een dinosaurus-tand als naald. Maak je op voor oer-ska, vette roots reggae, Jamaican dancehall, van punk tot de smerigste rock ‘n’ roll en van striemende surf tot swinging soul. Kortom, hij heeft alles in huis om Brigant op zijn kop te zetten!
Zaterdag 22 november: DUB NATION
Aanvang: 22:00 Entree: Gratis.
Supergezellig met goede dub, reggae en rootsrock, dat is Dub Nation. One Love Selecta, O.J.K en Asiatic Roots vormen het hart van Dub Nation. Gast DJ’s zullen zorgen voor nog meer reggaevibes. Chill out everyone!
Brigant, Apeldoornsestraat 4a te Arnhem. Website: www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen