Rabobank verlengt sponsoring ‘Bridge to Bridge Arnhem’

Foto: arnhem.nieuws.nl

Rabobank Arnhem en Omstreken blijft ook de komende jaren hoofdsponsor van Bridge to Bridge Arnhem. Beide partijen tekenden op 6 november een driejarige overeenkomst. Volgens het bestuur van het hardloopevenement is deze samenwerking een belangrijke basis voor de organisatie en andere sponsors.

Rabobank Arnhem en Omstreken is al sinds 2012 hoofdsponsor en naamgever van Bridge to Bridge Arnhem. Hét ‘enige echte Arnhemse hardloopevenement’ blijft de komende jaren als ‘Rabo Bridge to Bridge Arnhem’ door het leven gaan. Karin Janssen, Directeur Particulieren & Private Banking, zette donderdag 6 november tijdens een sponsorbijeenkomst in financieel adviescentrum van de Rabobank Arnhem haar handtekening onder een driejarige overeenkomst.
Vertrouwen
De organisatie betrekt de sponsoren actief bij de plannen voor de komende jaren. Jan Steegh, bestuurslid van de Bridge to Bridge en tevens directeur CIOS van Rijn IJssel: “Het meerjarige partnership met Rabobank is een belangrijke basis voor de organisatie en andere sponsoren en partners. Het geeft vertrouwen en uitstraling! De opkomst was wederom hoog en men denkt actief mee om het evenement en Arnhem nog beter op de kaart te zetten!” 
bridge-to-bridge-rabobank-arnhem
Op de foto: Karin Janssen en Jan Steegh tekenen driejarige overeenkomst (foto © Bridge to Bridge)
Groei
Tijdens de sponsorbijeenkomst werden de toekomstplannen besproken en inspireerden de aanwezigen elkaar met ideeën en vooral ook enthousiasme. Belangrijke speerpunten zijn de business run, bedrijfsvitaliteit wordt steeds belangrijker, en het partnership met Rijnstate Vriendenfonds. De afgelopen jaren heeft de Bridge to Bridge een mooie groei doorgemaakt en is het aantal inschrijvingen gestegen tot bijna 5.300. De laatste editie kende de hoofdafstand (10 Engelse Mijl) de meeste deelnemers, de kidsrun had echter de grootste groei van ruim 40%. 
In 2015 staat de ‘Rabo Bridge to Bridge Arnhem’ gepland op zondag 13 september, het betreft een jubileum-editie, namelijk de 30e. 
Bridge to Bridge 2014
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen