Stichting Jumelage en Milieudefensie in Bibliotheek Centrum

Zaterdag 8 november is Milieudefensie aanwezig met een informatiestand in de Bibliotheek Centrum (Rozet). Stichting Jumelage Arnhem verzorgt, samen met het Rijn IJssel College, informatie over de stad Gera (Oost-Duitsland). 

Milieudefensie komt op voor natuur en milieu. Op 8 november staan vrijwilligers tussen 13.00 en 15.00 uur met een informatiestand in de Bibliotheek Centrum (Rozet). Bezoekers kunnen het werk van Milieudefensie ondersteunen door het zetten van een handtekening.
Stichting Jumelage
Stichting Jumelage Arnhem legt contacten tussen instellingen en bewoners uit onze stad Arnhem met partners in de zustersteden Croydon (Groot Brittannië) en Gera (Duitsland). Het doel is om uitwisseling van kennis en informatie tussen de steden te bevorderen. 
Om meer te weten te komen over de geschiedenis van de Oost-Duitse stad verzorgt Stichting Jumelage informatie voor geïnteresseerden. Tevens is op de trappen van de binnenstraat van Rozet een fotopresentatie te zien. Deze fotoreportage is gemaakt in 1989 in aanloop naar de val van de Berlijnse Muur, 25 jaar geleden. 
Inschrijven voor deze activiteit is niet nodig, men kan van 11.00 – 16.00 gewoon binnen lopen in Rozet aan de Kortestraat 16. Meer informatie: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma.
De Bibliotheek Centrum bevindt zich in Rozet aan de Kortestraat 16. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen