Jonge Socialisten steunen Peter Kerris als lijsttrekker

Foto:

Uit een peiling onder de leden van de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen blijkt dat een overgrote meerderheid van de leden de voorkeur geeft aan Peter Kerris als lijsttrekker voor de PvdA bij de Provinciale Staten 2015. Peter Kerris (29) neemt het bij deze verkiezing op tegen drie andere kandidaten: Fokko Spoelstra, Willie van Tuil en Jaap Huurman. 

“Wij verwachten dat Peter de komende vier jaar werk gaat maken van zijn plannen voor Gelderland. Plannen om een definitieve omslag naar hernieuwbare energie te maken, het verminderen van werkloosheid in Gelderland en het dichterbij brengen van de politiek naar de leden van de PvdA. Wij steunen hem in zijn plannen en wensen hem veel succes in de realisering hiervan.” aldus Adam Galijasevic, voorzitter van de Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen. 
Galijasevic geeft verder aan dat niet alleen zijn jonge en ambitieuze karakter de leden aanspreekt, ook heeft Peter Kerris veel indruk gewekt tijdens de lijsttrekkersdebatten die de PvdA Gelderland de afgelopen maand heeft georganiseerd. De Jonge Socialisten Arnhem-Nijmegen is een lokale afdeling van de Jonge Socialisten in de PvdA, de jongerenpartij van de PvdA. De afdeling Arnhem-Nijmegen beslaat het grootste deel van Gelderland met onder andere de steden Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn en Zutphen.
Verkiezing
Gelderse PvdA-leden kunnen tot en met 11 november kiezen wie lijsttrekker wordt bij de Provinciale Statenverkiezingen in 2015. De kandidaten voor het lijsttrekkerschap zijn Fokko Spoelstra, Jaap Huurman, Peter Kerris en Willie van Tuil. Op 12 november wordt de uitslag bekendgemaakt.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen