Zuid Amerikaanse klanken in Arnhem

Foto:

In de serie ‘wereldmuziek concerten’ verzorgen Claudia y Manito op donderdag 13 november een optreden in het cultuurcafé van de Menno van Coehoornkazerne in Arnhem. Kaarten voor het romantische concert met sprankelende harpklanken en vurig gitaarspel kosten tien euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar. 

Claudia speelt de instrumentale stukken op de Paraguayaanse Harp. Dit instrument werd in de jaren ‘60 bekend door de groep ‘Los Paraguayos’. Op dit 36-snarige instrument speelt ze stukken uit Paraguay en Argentinië.  Zichzelf begeleidend met gitaar zingt Claudia met haar zwoele stem Spaanstalige liederen uit o.m. Argentinië ,Venezuela  en Mexico.
 
Gipsygitarist Manito begeleidt het harp- en gitaarspel van Claudia op kleurrijke wijze. Zijn naam is een verwijzing naar  de levende gitaarlegende ‘Manitas de Plata’  
Het cultuurcafé is een sfeervol podium in de wijk Klarendal in Arnhem. De luisteraar zit dicht op de muzikant. Aanvang is om 20.00, de entree bedraagt €10,-; Cultuurcafé van de Menno van Coehoornkazerne, Kazerneplein 6-1- te Arnhem.
Meer info en reserveringen: 026-3537757 of [email protected]
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen