Workshop: Praktische promotie voor ondernemers in Bibliotheek Centrum

Foto:

De Bibliotheek voor ondernemers organiseert op 3 november de workshop Praktische promotie voor ondernemers. De workshop is van 19.00 – 21.30 uur en vooral geschikt voor MKB’ers en (kleine) zelfstandig ondernemers.

Ook met een klein budget is effectieve promotie mogelijk voor kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers. Tijdens de workshop wordt ingegaan op de mogelijkheden om promotie te maken, speciaal gericht op kleine bedrijven en zelfstandig ondernemers. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het marketingproces om op een praktische manier te bespreken welke mogelijke promotiemiddelen passen bij de ondernemer en zijn bedrijf. 
Thijs Bisschops van Creativities gaat in op de verschillende vormen van communicatie. Door samen te werken en met andere ondernemers en elkaar te inspireren blijkt er vaak meer mogelijk dan gedacht wordt. De avond heeft een interactief karakter, de deelnemers worden betrokken en kunnen eigen voorbeelden indienen. Deelnemers kunnen in het opmerkingenveld van het online inschrijfformulier hun vragen indienen.
De workshop vindt plaats in lokaal 4.26 op de vierde verdieping van Rozet aan de Kortestraat 16. Leden van de Bibliotheek betalen € 15,00 en niet-leden € 17,50. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.bibliotheekarnhem.nl/voorondernemers 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen