Zwemmers EZ&PC starten competitie uitstekend

Foto:

De selectie van EZ&PC afdeling wedstrijdzwemmen is het eerste deel van de landelijke competitie prima begonnen. Na de wedstrijden in Twello op zondag 12 oktober staan de Elstenaren in de voorlopige tussenstand op een derde plaats. Bovendien werden ook twee clubrecords verbeterd.

Eerste plaatsen waren er voor Lisa Bakarbessy en Sander Joosten (beiden 2x), Bridget Vermeer, Tim de Weijer en Natasja Snijders. Tweede plaatsen waren er voor Esmée van Dijk, Thomas van Dijk, Bridget Vermeer, Natasja Snijders en Sjors van Lith. Daarnaast werd er veelvuldig beslag gelegd op derde plaatsen en wel door Xander Willemsen (2x), Danee Sandifort, Esmée van Dijk, Thomas van Dijk, Tim de Weijer en Sjors van Lith. 
Goed debuut
Alle estafette-teams wisten ook op het podium te eindigen, waarbij de dames senioren zelfs goed waren voor de winst. Eline Baas en Dana Willemsen (beiden 2005) debuteerden tijdens deze wedstrijd en deden dat voortreffelijk met mooie tijden en klasseringen!
Clubrecords
Opmerkelijk was de verbetering van het clubrecord op de 50M schoolslag door Lisa Bakarbessy (2004) bij de meisjes 10 jaar, in een knappe tijd van 0.44.87. Lisa zwom daarmee een clubrecord uit de boeken dat sinds 1972 (!) op naam stond van Karin Wieringa. Ook Sjors van Lith viel op met zijn uitstekende prestaties, waarbij zijn tijd op de 100M wisselslag van 1.05.53 eveneens goed was voor een clubrecord bij de heren. 
Op de foto: Lisa Bakarbessy verbeterde een clubrecord uit 1972! (foto: Debby Vermeer)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen