Gevarieerd cultuurprogramma Arnhems Talent 

Foto:

Woensdag 22 oktober vindt de tweede avond van het vierde seizoen Arnhems Talent in Grand Café Mahler en Musis Sacrum Arnhem. De avond met een gevarieerd cultureel programma begint om 20:15 uur, de entree is gratis.

Line-up:
DonkerBlond
Lisanne Heersink (19) en Merel Hilhorst (17) zij vormen dit akoestische duo. Beide dames studeren aan de ‘school voor de podiumkunsten’ te Arnhem. De muzikale invulling van hun optredens gaat alle kanten op. Veel bekende songs worden omgetoverd tot een “DonkerBlond” versie en worden daardoor zeer verrassend. Niets gaan deze twee dames uit de weg, top 40 tot jaren 60 alles passeert de revue.
https://www.facebook.com/DonkerBlondMuziek
Else Kemps
Omdat de Line-Up altijd verrassend en gevarieerd is, heeft Arnhems Talent Else Kemps bereid gevonden om haar poëzie te presenteren. Else Kemps studeert Creatief schrijven aan Artez Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.
https://www.facebook.com/xelse95
else-kemps
Else Kemps
Nacht Theater met Roeren de tijd
‘Wat nou als de tijd stopte, dat we dan thee dronken, dat we dan roddelden over elkaar. Wat nou als ik een dwaas, en dat jij net zo getikt, en dat het altijd half 4 was geweest. Wat nou als de waanzin, rijmde op de wijsheid, rijmde op de oplossing van het leven haarzelf?’ Gespeeld door Nina Wesselink, Emma van Ooijen, Lisa Stam, Irene Cournil, Marleen Kohlmann, Marloes Hankel, Chiel Brandsema. Geschreven en geregisseerd door Jimmy Deegens.
http://www.nacht-theater.nl/
Compromised
Deze funky band bestaat uit acht jong volwassen muzikanten en houdt zich voornamelijk bezig met de funk-, soul-, en jazzmuziek. Het repertoire bestaat uit nummers van zeer gevarieerde artiesten uit diverse muziektijdperken.
http://compromised-music.nl/
Arnhems Talent, woensdagavond 22 oktober in Grand Cafe Mahler en Musis Sacrum Arnhem. Toegang gratis. www.arnhemstalent.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen