Takkenweek Arnhem: maak een film in de herfstvakantie

Foto:

In stadsboerderij De Korenmaat in Arnhem-zuid (Huissensedijk 30a) wordt in de herfstvakantie een Takkenweek georganiseerd. In dit project werken kunstenaars een week met kinderen tussen de 8 en 13 jaar samen met de natuur als onderwerp. De Takkenweken zijn speciaal bedoeld voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 17 oktober.

De Takkenweek wordt voor de tweede keer georganiseerd op tien plekken in Gelderland. In de Takkenweek in De Korenmaat zullen filmmaker/docent Inge Theunissen en beeldend kunstenaar/docent Marco Gerritsen met de jonge deelnemers een film gaan maken. Deze Takkenweek duurt van maandag 20 t/m donderdag 23 oktober, elke dag van 10 uur tot 15.00 uur. 
Op donderdagmiddag om 15.00 uur wordt de film waar de hele week aan is gewerkt, vertoond aan familie, vrienden en verder iedereen die interesse heeft.
takkenweek-arnhem-1
Deelname kost in totaal 8,- waar tussendoortjes, drinken en de lunch bij inbegrepen zijn. Er kunnen ongeveer 12 kinderen meedoen, dus schrijf je gauw in bij [email protected] o.v.v. ‘Takkenweek’ of bel 06-50537773.
 
De Takkenweken worden georganiseerd door KCG/Cultuurmij Oost in opdracht van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland. Op de website takkenweken.wordpress.com staan beeldverslagen van de Takkenweken die al hebben plaatsgevonden in 2014 en 2013.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen