Nieuw re-integratietraject voor Wajong-ers en jongeren in de bijstand

SizaWerk, UWV en Kunstbedrijf Arnhem starten onder de naam KunstWerk op 28 oktober met een re-integratietraject voor mensen met een Wajong-uitkering en jongeren met een bijstandsuitkering. Het traject bestaat uit creatieve lessen die gecombineerd worden met een werkervaringsplek. Aanmelden is vrijblijvend en kosteloos.

KunstWerk is een uniek re-integratietraject voor mensen met een Wajong-uitkering en jongeren met een bijstandsuitkering. Het traject duurt anderhalf jaar en je wordt begeleid door een vaste kunstdocent van Kunstbedrijf Arnhem en een vaste trajectbegeleider van SizaWerk.
Je volgt creatieve lessen van muziek tot fotografie. Door creatief bezig te zijn, ontdek je waar jouw passie en talent ligt, leer je om samen te werken, bouw je aan een positief zelfbeeld en vergroot je je zelfvertrouwen. Tegelijkertijd combineer je de lessen met een werkervaringsplek. Denk bijvoorbeeld aan administratief, facilitair of logistiek werk. Je wordt niet opgeleid tot kunstenaar. Uiteindelijk werk je toe naar een baan waarbij je je eigen salaris verdient.
Heb jij een Wajong- of bijstandsuitkering uitkering en ben je geïnteresseerd in KunstWerk? Meld je vrijblijvend en kosteloos aan voor de KunstWerk kennismakingsochtend op dinsdag 28 oktober 2014. Ontdek of KunstWerk iets voor jou is en ontmoet kunstdocenten en trajectbegeleiders. Je mag iemand meenemen.
Kennismaken met KunstWerk 
Dinsdag 28 oktober 2014 van 10.00 – 11.30 uur; Locatie: Kunstbedrijf Arnhem (Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem); Vrijblijvend en kosteloos; Aanmelden via [email protected]
KunstWerk is een initiatief van SizaWerk, UWV en Kunstbedrijf Arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen