Programma Brigant Arnhem 

Popronde, Poppunk en Heetebrij

Vrijdag 10 oktober: Popronde met Trio Escobar en Amariszi
Aanvang: stipt om 22:30 & 23:45; Entree: gratis
Trio Escobar is voortgekomen uit Burma Shave. De muziek heeft iets filmisch, de korte  nummers zijn hier en daar wat punk, americana, maar Beatles-en Zappa invloeden zijn ook duidelijk terug te horen.
Amariszi is balkanvirtuositeit op zijn best. Hartverscheurende melancholie bomvol virtuoze toonladders, stevige grooves en natuurlijk veel sterke Balkandrank! In een bezetting van bas & drums, gitaar, blazers en accordeon maakt Amariszi van elk optreden een feest. Niet alleen vanwege hun opzwepende muziek, maar ook vanwege hun uitstraling, bezieling en enthousiasme!
Zaterdag 11 oktober: The Call Back Academy, Abandoned by Bears en The Lost Boys Club
Zaal open: 20:00 Entree: € 6,-
The Call Back Academy (UK) is een echte DIY band. Ze spelen melodische hardcorepop-punk met een diepe agressieve zang van het beste soort. Funny, heavy en catchy as hell is dit een meesterlijk goede band. Eindeloos verfrissend en ook nog eens met een eerlijk echt Brits accent. Een band om in het oog te houden.
Abandoned By Bears (SWE) is een “easycore” band uit Zweden die de zwaarste breakdowns combineert met een stijlvolle hap pop-punk! Synth en een pop-punk vibes. Als je een fan bent van Chunk! No Captain Chunk or A Day To Remember dan is Abandoned By Bears een must.
The Lost Boyz Club is een poppunk band uit Nederland. De leden van de band groeiden op met de aanstekelijke melodieën van bands als Blink 182, New Found Glory etc. Een pact werd gesloten. The Lost Boys Club was geboren.
Zondag 12 oktober: Eetcafé Brigant met Paul Heetebrij
Aanvang: 18:00 Entree: Gratis
Aangenaam in het gehoor liggende muziek met songs die goed in elkaar zitten. De teksten zijn soms bedachtzaam en er blijkt een grote mate van zelfspot uit. Paul heeft een wat lijzige stem, waarmee hij wat achter het ritme van de liedjes aan lijkt te zingen. Hierdoor ontstaat een relaxte sfeer, die wij ook kennen van mensen als J.J. Cale.
www.brigant.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden