Gipsyflamenco met La Rosa in het Cultuurcafé

In de serie ‘Wereldmuziekconcerten’ verzorgt de gipsyflamenco groep La Rosa donderdag 9 oktober een concert in het Cultuurcafé van de Menno van Coehoornkazerne in Arnhem. Het geheel akoestische- en intieme optreden begint om 20.00 uur, kaarten kosten €10,- (met studentenpas € 6,-).

La Rosa speelt een programma met temperamentvolle zang, dans en vlammend gitaarspel. Op het repertoire staan liederen uit Andalusië, Spaans-Joodse cultuur en composities van eigen hand. Zangeres Astrid Duran weet haar publiek emotioneel te raken met haar rauwe karakteristieke stemgeluid. In 2012 was zij te zien in het televisie programma ‘Holland got talent’.
s8rfvtt6baxs184cahpxb77ix
Gitaar en dans
Bezoekers worden ook getrakteerd op virtuoos snarenwerk van gipsy gitarist Manito. Zijn naam is een verwijzing naar  de levende gitaarlegende ‘Manitas de Plata’. Manito speelt naar eigen zeggen ‘hoe de sterren staan en de wind waait’. Danseres Mascha Meijman heeft jarenlang in Sevilla gewoond en zich daar ontwikkeld tot één van de beste flamenco danseressen die Nederland rijk is. 
i4slw9l24j449wai7sscsxnjo
Informatie en kaarten 
Gipsyflamenco met La Rosa, donderdag 9 oktober vanaf 20.00 uur. Cultuurcafé van de Menno van Coehoornkazerne, Kazerneplein 6-1 te Arnhem. Entree: € 10,- (met studentenpas € 6,-), reserveren: 026-3537758 of per mail: [email protected] 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden