Gratis proefles Djembé

Foto:

Op maandagavond 6 oktober geeft Oumar Dioubaté een proefles djembé voor beginners in het scoutinggebouw van Lido ’76 in Arnhem. De les wordt gegeven van 19.15-20.15 uur en is gratis. Er zijn voldoende instrumenten aanwezig, wel graag van tevoren aanmelden.

Oumar komt uit het West-Afrikaanse Guinee en kwam in 1993 naar Nederland. Hij had toen al een respectabele staat van dienst opgebouwd bij diverse West-Afrikaanse topensembles. In die jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een echte djembéfola, oftewel hij die de djembé doet spreken. Ook in ons land heeft hij een uitstekende naam opgebouwd als artiest, gastmuzikant en docent. Hij geeft cursussen en workshops op diverse plaatsen in ons land. 
Aansluitend aan de proefles begint een wekelijkse cursus die iedere maandagavond plaatsvindt op bovenstaande tijd. Er zijn ook wekelijkse cursussen voor gevorderden, waarbij instroming afhankelijk van het spelniveau eventueel mogelijk is.
Informatie 
Maandag 6 oktober van 19.15 – 20.15 uur; locatie: Lido ’76, Veerpolderstraat 128a in Arnhem. Aanmelden per mail via: [email protected] of op telefoonnummer 0639474946. Kijk voor meer informatie op: www.oumardioubate.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
djembefola-oumar-dioubate
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden