Wandelcafé Arnhem – Het ontstaan van ons landschap

Foto: Arnhem Nieuws

De heer Herman Heskamp, deskundige en enthousiast verteller op het gebied van geologie, houdt op zondag 28 september een lezing in Bezoekerscentrum Sonsbeek Arnhem over het ontstaan van het landschap in onze omgeving. Aansluitend volgt een wandeling naar het Gelders Geologisch Museum in Velp.

Voor een groot deel wordt het Maarten van Rossumpad gevolgd. Bij het Gelders Geologisch Museum in Velp wordt nog een korte uiteenzetting gegeven over het ontstaan van ons landschap en Dhr Heskamp zal dat illustreren met tentoongestelde bodemvondsten. Daarna kan het museum op eigen gelegenheid worden bezocht.
Aanvang: 11.00 uur, Bezoekerscentrum Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24a te Arnhem; Lengte wandeling ca. 10 kilometer; Horeca: aan begin en einde van de wandeling; Terugreis met openbaar vervoer. De toegangsprijs voor het Geologisch Museum (Parkstraat 32, 6881 JG Velp) bedraagt € 6,- (bij groep van meer dan 15 betalende bezoekers € 3,-). Met de Museumkaart is de toegang gratis.
Organisatie: Nivon, Wandelvereniging TeVoet en Bezoekerscentrum Sonsbeek. Informatie bij Eva Hupkes 026 3619843 [email protected] Jan Altena 026 4450028 [email protected] Annechien Saak [email protected] het Bezoekerscentrum 026 4450660; mail: [email protected]; www.bezoekerscentrumsonsbeek.nl
Op 26 oktober is er weer een langere wandeling van het Wandelcafé Arnhem. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden