Workshop WordPress bij de Bibliotheek voor ondernemers

Maandag 22 september organiseert de Bibliotheek voor ondernemers een workshop WordPress voor ondernemers. De workshop is van 19.00 uur tot 21.00 uur in het auditorium op de 5e verdieping van Rozet. 

Veel bedrijven en particulieren hebben de behoefte zich te presenteren op het internet door middel van een eigen website. Het ontwerpen en bouwen van zo’n homepage is een tijdrovend en voor veel mensen lastig karwei. Het gratis programma WordPress kan daarbij helpen. Suzette Pauwels verzorgt op 22 september een introductie in WordPress met stap-voor-stap instructies. Deelnemers krijgen uitleg en tips over het kiezen van hosting, hoe zelf een website te vullen met tekst en beeld, het aanmaken van pagina’s en het kiezen van een thema (uiterlijk) voor de website. 
Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de Bibliotheek voor Ondernemers, maar is ook geschikt voor andere geïnteresseerden. De avond is uitermate geschikt als opstap naar de WordPress-cursus van de Volksuniversiteit, welke op 1 november start.
Kosten voor leden bedragen € 5,00, voor niet-leden € 7,00. Inschrijven en meer informatie: www.bibliotheekarnhem.nl/activiteitenprogramma. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden