Feest bij Zonnepoort in Park Immerloo

Foto:

Op 21 september organiseert de initiatiefgroep Immerloopark Festival een culturele activiteit in het park Immerloo in Arnhem. De activiteit is vrij toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden, het begint om 17:00 en wordt afgesloten om 19:47 bij zonsondergang.

De Poort van de Zon is een kunstwerk gemaakt door Marius Van Beek, opgericht als ode aan de zonnecultus uit verschillende culturen. Met Afrikaanse percussie, framedrums, liederen van verschillende culturen, vuur en buitenyoga wordt stilgestaan bij de seizoenswisseling. Deelnemers kunnen meedoen met het maken van een grote herfst-mandala van pompoenen, groentes, vruchten en materiaal uit t bos, onder leiding van de Indiase Samhita Mundkur. De yoga wordt geleid door Simone Holstege van Adhara Yoga. 
Vrijwillige bijdrage
Breng pompoenen, courgettes, maiskolven, kastanjes, takken, bloemen etc. als bijdrage aan de mandala. Al het eetbaars zal na afloop worden verdeeld onder het publiek. Soep en warme dranken zijn verkrijgbaar op locatie. Ontdek de pracht van dit park! 
poort-van-de-zonimmerlooparkarnhem-1
Route
De Poort van de Zon ligt bovenaan het grote recreatie veld, vlak aan de Huissensedijk. Goed bereikbaar per fiets. Het Immerloopark Arnhem is te bereiken per openbaar vervoer naar ’t Duifje (buslijn 3 en 53) of via Holthuizen met lijn 8 (beide eindhaltes). Per fiets is het park te bereiken via de Groningensingel (ingang park bij winkelcentrum Vredenburg) of via de Huissensedijk. Parkeren kan in de wijk Holthuizen, dan lopen via de Dokkumlaan het park in. De exacte locatie is: 51°57’02.5″N 5°54’57.0″E
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden