Cadeautje bij de bieb: gratis stoelmassage

Op zaterdag 20 september is masseur Christiaan Hendriks in de Bibliotheek Centrum (Rozet) om de spieren in de schouders van bezoekers weer los te maken. Bezoekers van Rozet kunnen tussen 13.30 en 16.30 uur een gratis stoelmassage krijgen.

Ook zo lekker aan het werk of de studie in de bibliotheek? In Rozet is het achter laptop, computer of studieboeken goed toeven. Maar… dat ingespannen werk wreekt zich wel, te merken aan vastzittende rug- en nekspieren en daardoor misschien zelfs wel hoofdpijn. De Bibliotheek Arnhem en masseur Christiaan Hendriks bieden op zaterdag een korte stoelmassage aan. In deze massage worden vooral nek/schouders, rug en armen behandeld. 
Helende massages
Veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door spanning. Wie lijdt onder stress houdt zijn spieren vaak gespannen; zelfs tijdens de slaap zijn ze verkrampt. Daardoor hopen zich afvalstoffen op in het spierweefsel en verzuren de spieren; dat geeft een vermoeid en pijnlijk gevoel. Rug- en nekklachten, hoofdpijn of zelfs pijn in het bekken, de armen of de benen zijn het resultaat. Door massage kunnen spieren zich ontspannen en zullen de klachten geleidelijk verminderen. 
Helende massages zijn gericht op zowel lichaam als geest. Een holistische massage zorgt ervoor dat de spanning in spieren en gewrichten loslaat maar ook emoties die in het lichaam zijn opgeslagen. De symptomen van de klachten worden gebruikt om mensen bewust te laten worden van wat het lichaam hen vertelt. 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden