Werkplaats De Helling in de Bibliotheek Kronenburg

Op zaterdag 13 september staat  vanaf 11:00 tot 15:00 uur een informatie stand van werkplaats De Helling in de Bibliotheek Kronenburg. Zij informeren bezoekers over de mogelijkheden van een ambacht leren op de werkplaats. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of hobby kan zaterdag met  vragen bij de Bibliotheek terecht.

De mogelijkheden om ambachtelijk en creatief bezig te zijn op De Helling zijn groot. Beginners en vakmensen ontmoeten elkaar en leren elkaar de kneepjes van het vak. Iedereen werkt in zijn eigen tempo en volgt zijn eigen belangstelling. Er is professioneel handgereedschap, machines voor het bewerken van hout en metaal en zelfs een smederij. Werkplaats De Helling is een vrijwilligersorganisatie met zo’n 345 deelnemers.
Aanbod
Vrijwilligers en vakdocenten geven regelmatig cursussen; houtdraaien, edelsmeden, houtbewerken, glas-in-lood, boekbinden, keramiek, beeldhouwen, vrij schilderen, lassen en kleding maken.  Een cursus voorziet in basisvaardigheden om te kunnen werken op een van de werkplaatsen of ateliers.
Bekijk vandaag de mogelijkheden die De Helling komend seizoen weer biedt! Zie ook: www.dehelling-arnhem.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden