Start nieuw seizoen Spiritueel Café Arnhem

Dinsdag 9 september start een nieuwe seizoen Spiritueel Café in Theater Het Hof met een lezing van Albert Sonnevelt: De Levenscode, wat zijn de zes geheimen van vitale ouderen?

“Er leven momenteel meer dan 320.000 honderdjarigen op onze planeet. (bron: Population Division UN). Hoe zijn zij er, ondanks vaak zware omstandigheden, toch in geslaagd om vitaal oud te worden?”. Deze vraag liet psycholoog Albert Sonnevelt niet meer los. Gedreven door zijn eigen persoonlijke belang (zijn beide ouders zijn jong gestorven) heeft hij de afgelopen 20 jaar indrukwekkende antwoorden gevonden in zowel empirische als wetenschappelijke onderzoeken. Er blijken 6 gemeenschappelijke factoren te zijn die een duidelijke richting aangeven voor een duurzame en gezonde levensstijl. Deze zijn samengevat in zijn boek ‘ De Levenscode’.
 
Tijdens de interactieve lezing ‘ De Levenscode’ ervaar je hoe je op eenvoudige wijze de tips en adviezen van Albert kunt toepassen in je dagelijkse leven. Albert Sonnevelt (1960) combineerde na zijn studie psychologie zijn kennis met de wijsheid van Oosterse en Westerse geneeskunde. Hij is in 1995 gestart met Sonnevelt Opleidingen. Inmiddels is zijn academie voor gezonde levensstijl, binnen dit vakgebied, marktleider in Nederland. Daarnaast zijn er samenwerkingsverbanden met onder andere Suriname en Curaçao.
De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegangsprijs € 15,00 inclusief koffie of thee bij aankomst en hapje na afloop, contant te voldoen bij de kassa. In de pauze en na afloop is er gelegenheid over de lezing na te praten. Reserveren: [email protected]
Vanaf dit seizoen heeft het café het onderschrift ‘Ontmoetingsplaats voor bewustwording en gezondheid’ aan de naam toegevoegd om duidelijk te maken dat een spiritueel café iets is voor iedereen.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden