Open Dag Mediatrefpunt Arnhem Zuid

Foto:

Mediatrefpunt Arnhem-zuid houdt 30 augustus 2014 in de wijk Elderveld een Open Dag over haar aanbod van computercursussen en workshops voor senioren. De cursussen worden gegeven door enthousiaste vrijwilligers en zijn gericht op het bevorderen van de digitale zelfstandigheid van senioren.

De nieuwe politiek vraagt bevordering van zelfstandigheid en participatie. Zo wordt er ook van senioren verwacht dat zij meer zelfredzaam zijn en betrokken worden met de samenleving. Een voorbeeld hiervan is de vanzelfsprekendheid dat mensen over bepaalde PC-vaardigheden beschikken, voor bijvoorbeeld e-mailen, internetbankieren en aangifte doen voor de belasting.
Open Dag
Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) biedt computercursussen voor Windows, tablets en digitale fotobewerking. Ook zijn er inloopochtenden voor hulp en advies. De Open Dag op zaterdag 30 augustus biedt een prima gelegenheid om u nader te informeren. De cursussen richten zich op beginners en gevorderden.
Informatie
De Open Dag is van 10.00 tot 14.00 uur, in locatie De Gaanderij van SWOA, Driemondplein 1, vlakbij het winkelcentrum Elderveld. Voor meer informatie, zie de website van het Mediatrefpunt:
http://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden