UITboulevard Arnhem

Foto:

In en rond om Musis Sacrum, Schouwburg Arnhem & het Lauwerspark opent Gelderland haar culturele seizoen met de UITboulevard. Op het grootse culturele festivalterrein staan onder meer optredens op het programma van Het Gelders Orkest met Wende en de popsensaties Jett Rebel en Kensington.

Zaterdag 30 augustus is er een wereldmuziekpodium met optredens van Duo Gin & Tonic, Bandera Latina, Tata Mirando, Charivari Trio en Het Gelders Orkest met Wende. In Musis Sacrum wordt de Cultuurprijs 2014 uitgereikt. 
Verder is er is onder meer theatersport, breakdance, muziek, film, theater, cabaret en beeldende kunst te zien en te horen. Ook is er een Monster Truck aanwezig van Monster Jam XXL.
Klik HIER voor het volledige programma van zaterdag 30 augustus.
Zondag 31 augustus is er een popmuziekpodium. Optredens zijn er van Liwets Eye, Zac Chapman, Park Open winnaar Young Talent Stage, Park Open winnaar publieksprijs, Miriam Moczko, WhiskeyDick & J.D. Pinkus, Jett Rebel en Kensington.
 
Er is cabaret en comedy met onder meer Wolter Weulink en Pieter Jouke, Kleinkunst van KOTS en Muziektheater van LOS. Doorlopend zijn er op verschillende locaties allerlei optredens. Op de Culturele markt presenteren Gelderse culturele partijen zich en staat de Monster Truck er weer. Ook voor de jeugd is er van alles te doen.
Café brasserie Dudok Arnhem serveert een Liberation Breakfast en op het Land van de Markt showen Arnhemse winkels hun najaarscollectie op de Catwalk.
Klik HIER voor het volledige programma van zondag 31 augustus.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden