Tuinenwandeling Arnhem: “Bloemrijk Sonsbeek”

Foto:

Op zondagmiddag 10 augustus kunt u in Arnhem meewandelen met een speciale Tuinenwandeling, langs de meest bloemrijke plekken in park Sonsbeek. Deelname is gratis.

De start van de wandeling is bij het bezoekerscentrum en begint bij de fruitboomgaard met zijn bloemrijke onderbegroeiing. Aan de hand van de plattegrond wordt de veelbelovende oogst van de verschillende Brabants-Gelderse hoogstamrassen bekeken.
De wandeling gaat verder langs de Moerasweide, die binnenkort gemaaid zal worden en langs de vijvers naar de Vlindertuin aan de Parkweg. Daar, rond de Heuvel van Santino, zitten veel vlinders en een vrijwilligers van de Vlinderwerkgroep zal uitleggen hoe deze tuin zo ‘vlindervriendelijk’ mogelijk wordt onderhouden. 
Via de Stille Tuin en de Volkstuinen aan de Parkweg gaat de wandeling weer terug naar de Steile Tuin. Hier wordt eerst het informatiebord bij de ingang bekeken, waarop alle bloemen in de Steile Tuin staan afgebeeld. 
Zondag 10 augustus, vertrek 13.30 uur vanaf het bezoekerscentrum. Deelname is gratis. Bezoekerscentrum Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24a, 6814 CL Arnhem. Tel. 026 – 4450660; www.bezoekerscentrumsonsbeek.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden