Jazz en soulmiddag bij Park Open Arnhem

Foto:

Park Open staat zondag 10 augustus in het teken van de lokale helden van de jazz en soul. Luisteren en swingen met Arnhems talent op de Ronde Weide tijdens het weekend van de Sonsbeek Theater Avenue.

Micha Lorenz, Teun Creemers en Matthias Knorr 
Drie onlangs afgestudeerde studenten van ArtEZ conservatorium spelen voor de gelegenheid in deze bezetting. De muzikanten speelden zichzelf op jonge leeftijd in de kijker en groeiden uit tot de betere (jazz)muzikanten in Arnhem. Melodisch en lyrisch gitaarspel van Micha Lorenz gecombineerd met het virtuoze spel van drummer Matthias Knorr worden binnen het jazz genre tot de perfectie gebracht met het eigenzinnige bas-spel van Teun Creemers. 
The Unfourgettables
The Unfourgettables zijn ontstaan als gelegenheidsformatie rond: zanger/ gitarist Andrew Muller, bassist Leo Mongula, saxofonist Thomas Manetti en pianist Bouwe Bruins. The Unfourgettables hebben hun naam te danken aan de onvergetelijke classics die ze ter gehore brengen. Het repertoire is voornamelijk jazz en soul gerelateerd. Nummers van Ray Charles, Frank Sinatra, Donnie Hathaway, maar ook van bijvoorbeeld Earth, wind & Fire worden op eigengereide manier gespeeld, waarbij behoud van de integriteit van de originele songs hoog in het vaandel staat.
Voor de kinderen is er natuurlijk ook weer van alles georganiseerd. De kinderen kunnen ‘speulen’ bij Kinderatelier XieXie of naar de creatieve knutselworkshops op de Speulwei. Het thema van de workshop is deze keer: “Vrolijk verven” 
Tot en met 24 augustus ben je vanaf 14.00 uur welkom op de Ronde Weide in Park Sonsbeek voor Arnhem’s zonnigste feestje: heerlijke zomerse zondagen bij Park Open! Kom met openbaar vervoer, op de fiets of lopend en houd je hond(en) aan de lijn. De entree is gratis!
Kijk voor informatie op www.parkopen.nl
Kijk voor informatie over Sonsbeek Theater Avenue op: Tientallen voorstellingen Sonsbeek Theater Avenue
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden