Bierproeverij ‘Bieren van de kuststreek’ in Stella by Starlight

Foto:

Op zondag 3 augustus organiseert Bierwandeltochten een bierproeverij in het nieuwe café Stella By Starlight in Arnhem. Er wordt niet alleen geproefd, de deelnemers komen ook meer te weten over onder meer de geschiedenis en het brouwproces.

De bierproeverij wordt begeleid door bierambassadeur Maarten Exel van Bierwandeltochten. Hij bespreekt en laat je genieten van verschillende biertypes zoals American Bitter, Saison, IPA, Blond, Tripel, Stout. De bieren komen van lokale brouwerijen uit de kuststreek van Nederland zoals brouwerij Emelisse, Kaapse Brouwers, Kompaan, Klein Duimpje, Oedipus, Jopen en Het Uiltje. 
Tijdens de proeverij wordt niet alleen gedronken. Exel vertelt meer over de geschiedenis van het bier, hoe je bier moet proeven, de verschillende biertypes, het brouwproces en over brouwerijen. De bieren worden geserveerd in proefglaasjes van 15 cl. en worden diverse versnaperingen (kaasje, worst, crackers) geserveerd. Er staat water op tafel om de smaak te neutraliseren.
Proef en geniet mee! (wijzigingen onder voorbehoud)
Datum: 3 augustus; Tijd: 16.00 u -18.00 u (inloop vanaf 15.30 u); Bierproeverij: Proef de zomer met 6 bieren van lokale brouwerijen uit de kuststreek; Locatie: café Stella By Starlight, Coehoornstraat 33, Arnhem; Prijs: € 17,50 p.p.
Aanmelden
Stuur een mail naar [email protected] met je naam en aantal personen.
Op de foto: Bierproeverij op Zondag bij café Stella by Starlight (foto: BWT)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen