Wintertuin op Roof Garden met Jan Siebelink

Literair Productiehuis Wintertuin presenteert deze zomer zwoele literatuuravonden in vogelperspectief. In de stadstuin Roof Garden (bovenop parkeergarage Rozet) staan op de avonden een schrijver van Arnhemse bodem centraal die inmiddels de stad heeft verlaten. Onder leiding van theatermaker Jibbe Willems blikken deze verloren zonen en dochters terug op de plekken waar het allemaal ooit begon. De toegang is gratis.

Op woensdag 30 juli wordt schrijver Jan Siebelink geïnterviewd. Hij scoorde een bestseller met de roman Knielen op een bed violen, waarmee hij de AKO Literatuurprijs won. Andere bekende werken zijn De overkant van de rivier, Vera en Marghareta. Zijn nieuwste boek, De blauwe nacht, is een grote hit en wordt lovend ontvangen. Siebelink is geboren en opgegroeid in Velp. Hij studeerde aan de Rijkskweekschool in Arnhem. Tijdens deze avond verzorgt het literaire talent Else Kemps een voordracht.   
Wintertuin op Roof Garden: verloren zonen en dochters; Woensdag 30 juli, tuin open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur; Entree: Gratis; Adres: Kleine Oord 177b (bovenop parkeergarage Rozet). Meer info: www.wintertuin.nl of www.roofgardenarnhem.nl 
 
Foto: Paul Levitton 
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen