Ervaar natuur als inspiratiebron

Foto:

Uitvinders en kunstenaars zoals schilders, schrijvers en beeldhouwers gebruiken de natuur als bron voor hun werk. Heemtuingidsen van IVN Arnhem laten je zondagmiddag 13 juli ervaren hoe de natuur je kan inspireren. Plaats van handeling is de Heemtuin bij Natuurcentrum Presikhaaf, deelname is gratis.

De natuur met alle verschillende levensvormen en kleuren biedt veel, ook voor jou. Er is een enorm scala aan kleuren, vormen, geuren en materialen. De omgeving kan nat of droog zijn en  warm of koud. Dit alles heeft meer impact op je stemming en gevoel dan je denkt. Je ziet  die rijke verscheidenheid in de Heemtuin. Inspiratie begint met verwondering en je openstellen voor de verschillende levensvormen om je heen.
Heemtuingidsen van IVN Arnhem staan zondagmiddag 13 juli om 14.00 uur voor je klaar in de Heemtuin bij Natuurcentrum Presikhaaf aan de Ruitenberglaan 4 te Arnhem om je te laten ervaren hoe de natuur je kan inspireren. Deelname is gratis en de duur van de rondleiding is ongeveer twee uur.
Meer activiteiten van IVN Arnhem op: www.ivn.nl/arnhem
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
p1800309-klappende-inspiratie
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen