Wintertuin op Roof Garden met Tjitske Jansen

Foto:

Literair Productiehuis Wintertuin presenteert deze zomer zwoele literatuuravonden in vogelperspectief. In de stadstuin Roof Garden (bovenop parkeergarage Rozet) staan op de avonden een schrijver van Arnhemse bodem centraal die inmiddels de stad heeft verlaten. Onder leiding van theatermaker Jibbe Willems blikken deze verloren zonen en dochters terug op de plekken waar het allemaal ooit begon. De toegang is gratis.

Op woensdag 16 juli komt dichter en theatermaker Tjitske Jansen naar Arnhem. Haar debuutbundel Het moest maar eens gaan sneeuwen was een gigantisch succes en zorgde voor landelijke bekendheid. Later publiceerde ze de bundel Koerikoeloem, waarvoor ze de Anna Bijns Prijs ontving. Jansen studeerde in de jaren negentig Theater aan de kunstacademie in Arnhem. Tijdens deze avond is er ook een optreden van de jonge, talentvolle dichter en schrijver Roos Vlogman.
Wintertuin op Roof Garden: verloren zonen en dochters; Woensdag 16 juli, tuin open: 19.30 uur, aanvang: 20.00 uur; Entree: Gratis; Adres: Kleine Oord 177b (bovenop parkeergarage Rozet). Meer info: www.wintertuin.nl of www.roofgardenarnhem.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen