Vlotconcert Arnhem: Louis Swing Orchestra

Foto:

Louis Swing Orchestra brengt samen met zijn vocalisten een swingend muziekprogramma om op te dansen, naar te luisteren of bij weg te dromen. U kunt genieten van een repertoire uit de 20’er tot en met de 50’er jaren, uitgevoerd door een bezetting die bestaat uit strijkers, blazers en een ritmesectie. 

Het orkest speelt o.a. Amerikaanse swing, Franse chansons en Nederlandse en Duitse amusementsmuziek, veelal gearrangeerd door orkestleider Sebastian Ohm. Het orkest brengt het park in een sfeer met een vleugje nostalgie.
Met deze bigband in de serie vlotconcerten is weer totaal anders als de voorafgaande twee optredens. De vlotconcerten werd op Hemelvaartsdag succesvol geopend met de Regimentsfanfare Garde Grenadiers en Jagers, waarbij onze burgemeester Herman Kaiser een waardige start gaf het zomerseizoen van Sonsbeekfestivals. De zondag erop spelen een van origine straatorkest Kladderadatsch met veelzijdig wereldrepertoire. 
En nu komt op 2de Pinksterdag (let op maandag) de Louis Swing Orchestra met de echte bigbandmuziek. De bezoekers worden getrakteerd door Brasserie de Boerderij met gratis koffie.
 
9 juni (Pinkstermaandag) 12.00 – 14.00 uur; Op het vlot in de Grote Vijver van het Sonsbeekpark, nabij Brasserie de Boerderij, Parkweg 2, Arnhem; www.sonsbeekfestival.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
louis-swing-orchestravlot
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen