Prima feestweer Koningsnacht en Koningsdag Arnhem

Foto: arnhem.nieuws.nl

Koningsnacht en Koningsdag staan voor de deur en in Arnhem zijn veel evenementen buiten geprogrammeerd. Nu blijft de gemiddelde feestganger niet thuis voor een paar druppels regen, maar het is toch prettig te weten wat ons te wachten staat wat het weer betreft. Arnhem Nieuws vergeleek de berichten van verschillende weerstations. 

Koningsnacht
Vrijdag 25 april wordt een zonnige dag met kans op temperaturen tot boven de twintig graden. Ten zuiden van Nederland ontstaan buien, maar die gaan ons tijdens Koningsnacht zeer waarschijnlijk niet bereiken. Tijdens de avond en nacht blijven de temperaturen aan de prettige kant, zo’n 11 tot 15 graden.
Koningsdag
Zaterdag 26 april lijkt overdag een rustige dag te worden wat het weer betreft. De temperatuur zakt wel naar 17 – 19 graden, maar overdag blijft het droog. Bewolking en zon wisselen elkaar af. In de avond is er lokaal kans op een enkele bui, vanuit het zuidwesten komen trekken de buien het land in. Het is onzeker of- en waar het gaat regenen.  
Geen grote verschillen 
De redactie vergeleek de weersvooruitzichten van Weeronline, KNMI, Weer.nl, Weerplaza en Piet Paulusma. Een geruststelling is dat er geen grote verschillen zijn tussen de voorspellingen. Weeronline meldt als enige regen tijdens de vroege Koningsnacht. De voorspelling voor Koningsdag komen vrijwel overeen.
Klik HIER voor berichtgeving omtrent het programma
Klik HIER voor informatie en een plattegrond van de Koningsfeesten in Arnhem 
Klik HIER voor informatie over 8Bahn
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen