‘Taal in de brede zin’ tijdens Kunstcafé 55+

Foto:

Een nieuw Kunstcafé 55+ van Kunstbedrijf Arnhem! Met dit keer het thema: ‘Taal in de brede zin’. In verband met de meivakantie vindt dit kunstcafé niet plaats op de laatste donderdag van de maand zoals de vorige kunstcafé ’s, maar op donderdag 17 april. Het café start om 10:30 in restaurant Momento in Rozet en toegang is gratis.

Professionals van de Schrijversschool van Kunstbedrijf Arnhem en amateurschrijvers geven korte voordrachten proza en poëzie. Bezoekers kunnen zelf ook actief meedoen; schrijf uw eigen gedicht of verhaal in een korte workshop. Intussen kunt u zoals gewoonlijk genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en van aangename muziek.
 
Datum: donderdag 17 april 2014; Tijd: 10:30 – 12:00; Locatie: restaurant Momento, Rozet; Toegang: gratis
 
Het maandelijkse Kunstcafé 55+ is er voor ouderen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. Geniet van een kop koffie, kleine concerten, lezingen of presentaties en ontmoet andere kunstliefhebbers in een ongedwongen sfeer. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kunstbedrijfarnhem.nl/55plus of contact opnemen met Ineke Tegelaar, projectleider Kunst 55+ via [email protected] of tel. 06 – 83 02 28 17.
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen