Square Orange featuring Florian Weber

Foto:

Stichting Jazz in Arnhem presenteert dinsdag 15 april een bijzonder optreden van Square Orange. Het optreden wordt gegeven in Musis Sacrum te Arnhem en begint om 21.30 uur. Toegang is gratis.

De vijf mannen van Square Orange zorgen voor de muzikaal spektakel. Bassist Bob van Luijt, verantwoordelijk voor de muziek van Square Orange, ziet hun muziek als een reis naar verre oorden. Grensverleggend is hun muziek in ieder geval met 2 keyboards (Florian Weber en Raoul van Herpen), verrassende percussieve drums van Yonga Sun en het meelevende saxofoon geluid van Sjoerd Visser. 
Voeg daarbij een onconventioneel spel om de vijfjarige basgitaar van Bob van Luijt toe en je belangstelling is gewekt. Yonga Sun is een oude bekende van podium sJAZZ en de Duitse Florian Weber schitterde al twee keer samen met Eric Vloeimans. Een keer als duo in de Mahler en in 2009 als pianist in de band Gatecrash.
Bezetting: Bop van Luijt (basgitaar), Florian Weber, (piano, fender rhodes), Yonga Sun (drums),  Raoul van Herpen (synthesizer),  Sjoerd Visser (tenorsaxofoon)
Locatie: Musis Sacrum, Arnhem – Grand Café Mahler; Datum: dinsdag 15 april 2014; Aanvang: 21:30 uur; Entree: gratis. Meer info: sJAZZ – Stichting Jazz in Arnhem – www.jazzinarnhem.nl
Foto: Square Orange
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen